Çiçekpınar Şehit Hüseyin Şeker İlkokulu

WEB https://sehithuseyinseker.meb.k12.tr
Adres : Çiçekpınar Beldesi 32820 ŞARKİKARAAĞAÇ / ISPARTA
VİZYON : Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp rehberlik hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal-Gündüzlü-Taşıma
Saatler : 08:35 -14:55
Isınma : Kalorifer
Servis : Fakılar Köyü - Çeltek Köyü - Armutlu Köyü ve Çiçekpınar Aşağı mah.Kızılkır Yerleşkesi öğrencilerine Taşımalı olarak eğitim verilmektedir.
Ulaşım : Her yarım saatte Belediye Otobüsü ve Yolcu Minibüsü ile ulaşım mevcuttur.
Yerleşim Yeri : Çiçekpınar Beldesi-Belediyelik
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 125 Km. İlçe Merkezine 4 Km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :